Трансмитери за налягане за вискозни флуиди и с наличие на частици Wika S-11

Документи за сваляне
Технически-лист-Wika-S-11.pdf
Информация за продукта

Трансмитери за налягане за вискозни флуиди и за флуиди с наличие на частици Wika S-11

Специални трансмитери за налягане за вискозни течноси и за течности, съдържащи частици, с промивна мембрана. Приложими са също при: пастообразни флуиди, при кристализация, лепила и други подобни.  Wika S-11 имат промивна процесна връзка от неръждаема стомана; версия за високи температури до 150 °C (302 °F); версия за хранителната промишленост и пивоварната индустрия.

Приложения:

  • Машиностроене
  • Хидравлични агрегати
  • Общо за индустрията
  • Производство на храни и напитки 

Предимства:

  • Високо качество
  • Възможност за много конфигурации
  • Промивна процесна връзка
  • Вакуумно сглобяване

Изходящи сигнали

  • Токов (2-жилни) 4 ... 20 mA
  • Токов (3-жилни) 0 ... 20 mA
  • Напреженов (3-жилни) DC 0 ... 10 V
  • Напреженов (3-жилни) DC 0 ... 5 V
  • Други

 Материали: потопените елементи са изработени от неръждаема стомана.

Температури на медията съгласно БДС EN 50178, табл. 7, оп. C) 4K4H:

  • За модели S-11 без охладителен елемент:  -30 ... +100 °C
  • За модели S-11 с охладителен елемент: -20 ... +150 °C

 

 

 

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН С ЦЕНИ AQUA.STORE

 

ЦЕНОВИ ЛИСТИ АКВА СИСТЕМИ GRUNDFOS

 

 

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, следва да се запознаете с Политиката за поверителност и Политиката относно „Бисквитки“ (“Cookies”) на Aqua Systems. В случай че се съгласите и приемете посочените политики, вие може да продължите да използвате настоящата интернете страница като получавате „Бисквитки“ (“Cookies”) на използваните от вас устройства. По всяко време можете да ограничите използването на „Бисквитки“ (“Cookies”) или изтриете вече съхранени „Бисквитки“ (“Cookies”) чрез настройките на съответния браузър.

Повече информация